JEZIVO! ČOVEK POD MASKOM UPUTIO STRAVIČNE PRETNJE:“ Srbijo, vi ste naša sledeća meta!“

Za sada nepoznata osoba preti građanima Srbije i predstavlja se kao član grupe Anonimus.

Dojave o bombama ne prestaju. Samo u toku jučerašnjeg dana pretnje o postavljenim bombama je poslato na adrese više od 90 osnovnih i srednjih škola. I danas je stigla dojava o navodno postavljenoj bombi u tržnom centru u Rajićevoj u centru Beograda.

Da je cela stvar otišla predaleko govori i preteći sadržaj u okviru snimka koji se pojavio nedavno na Tviteru a koji je okačio korisnik koji se predstavlja kao, navodno jedan od pripadnika poznate hakerske grupe Anonimus.

– Zdravo, Srbijo. Vi aktivno podržavate Rusiju u njihovim krvavim i terorističkim akcijama prema Ukrajini. Nije vas briga za ljudske žrtve i jadnu ukrajinsku decu i zato ste vi naša sledeća meta. Želim da vam postavim pitanje: Da li ste stvarno toliko glupi ili ne? Ali to nije važno u ovom trenutku, samo očekujte našu osvetu zbog svoje zaslepljenosti i gluposti. Mi smo Anonimus, ne zaboravljamo i ne opraštamo. Očekujte nas – čuje se na snimku.

Podsetimo, danima se građani kako Beograda tako i gradova u Srbiji maltretiraju lažnim dojavama o podmetnutim bombama u trnim centrima, avionima, zoo vrtu, školama, na mostovima…

Srbi se očigledno nisu uplašili pretnje navodnog člana grupe „Anonimusi“.

Srbi su na Tviteru odmah reagovali i pokazali dotičnom da ga se ne plaše. Objavljen je snimak iz serije „Moj rođak sa sela“ u kom Rajko Malešević (koga glumi Tanasije Uzunović) poručuje – Šta ti je prijatelju, ajde? Nije red silu da spominješ. Ti prebiješ nekog od naših, mi ti zapalimo stovarište… Ti nama štalu i mašine, mi tebi kuću… Ti ubiješ nekog od naših, mi ti pobijemo sve živo što imaš u kući… I kakva ti je to računica?

Objavljeni su i gifovi na kojima su lider SRS Vojislav Šešelj, Hazbula, Manda iz filma „Lepa sela lepo gore“…

Izvor: Srbijadanas.com