Jedan od čelnika SNS iz Kruševca: Tvoja žena traži ono što u kući nema?!

Predsednik Skupštine grada Kruševca, Predrag Vukićević, iz redova SNS, na najprizemnijem mogućem nivou odgovorio je Ivanu Mandiću, članu predsedništva SSP, na optužbe da sve što je Marinika Tepić iznela da se dešava u Jagodini, dešava se i u Kruševcu.

– Pošto vidim da voliš da budeš mirođija u tuđoj čorbi, pogledaj prvo u svoje dvorište. Nismo ti mi krivi i naša SNS, što ti je žena tražila ono što u kući nema ko da joj da. Pa je morala da ide kod dečka u Jasiku, pa kod drugog u Lomnicu. Zaredila… Pozdravlja te Igor Matić iz Jasike, možda je član SNS – napisao je Vukićević na Fejsbuku, pokazujući ne samo svoj kulturni nivo, već i nivo pismenosti.

Naime, Vukićević je u stilu svojih popularnih stranačkih kolega, već poznatih po primitivizmu i prostaklucima, reagovao na navode Mandića o “Sodomi i Gomori” u gradu na Rasini.

– Sve što je iznela Marinika Tepić se dešava i u Kruševcu. Lično sam molio neke prijatelje da ne učlanjuju svoje majke, žene, ćerke i sestre zarad zaposlenja u SNS, SPS, jer članska karta nije dovoljna. Kad prodaš đavolima dušu, tražiće i telo. Pucali brakovi. Sodoma i Gomora. Zlo – naveo je Mandić.

Ovakav vid komunikacije među političkim protivnicima, kakav ne postoji nigde u civilizovanom svetu, pokazuje kakav kadar gaji Aleksandar Vučić i ko sve danas u “zlatnom dobu” vodi Srbiju.

– Predsednik Skupštine Kruševca. Na porodicu. Niko u politici sem mene. Ne zna šta čini. Na stranu krivična prijava, nego što su ovo lajkovale poslanice SNS, ministarka Vlade Srbije, neki ljudi. Tako o ženama. Prijatelji, komšije, sugrađani, ovo glasate? Ovo ne praštam. Sud neka sudi – poručio je Ivan Mandić.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je u ponedeljak na konferenciji za medije da su se “monstrumi iz vlasti” izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, napominjući da prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, “podvodi žene i devojčice”. Ako su navodi Mandića da se ista stvar dešava i u Kruševcu, onda to govori o sunovratu sa dalekosežnim posledicama u koji nas je uvukao Aleksandar Vučić.

Izvor: Direktno.rs