IZVRŠITELJ IMA KORONU, A DOŠAO DA IZBACI PORODICU TATARI NA ULICU: Ovo tvrde iz KROVA NAD GLAVOM!

Po drugi put, uz solidarne prijatelje i komšije, branimo od iseljenja iz jedinog doma porodicu Tatari iz Veternika. Ekipa ,,Za krov nad glavom” se nalazi na adresi Novosadski put 77, i poziva sve ljude koji su u mogućnosti da prisustvuju.

Iako su na snazi vanredne mere i zabrana okupljanja, to nije sprečilo izvršitelja i policiju da ih prekrše u pokušaju da isele porodicu sa malom decom na ulicu po zimi.

Gradski štab je juče pozvao građane Novog Sada na solidarnost kako bi se zaštitili od epidemije.

,,Evo, mi smo primorani da se ovako solidarišemo jedni sa drugima.Pitamo Komoru javnih izvršitelja i nadležne institucije da li se ovako pokazuje solidarnost sa građanima?”

Izvršitelj upravo pokušava da iseli višečlanu porodicu Tatari iz jedinog doma u Veterniku. Iako je sudski postupak pun nepravilnosti i još uvek nije okončan, izvršitelj uz asistenciju policije u jeku pandemije pokušava da pošalje ove ljude na ulicu.

,,Međutim, okupio se veliki broj naših drugarica i drugova, solidarnih komšija i prijatelja kako bi upravo to sprečili.”

Poverilac je više puta ponovio da je pozitivan na korona virus, ali je ipak odlučio da dođe, navode iz Krova nad glavom.

Iseljenje je odloženo.

Izvor: Espreso.rs / Foto: Printscreen