IVAN IVANOVIĆ: “Da li je moguće da niko od SNS-ovaca neće da odgovara ni za šta?”

Poznati novinar Ivan Ivanović upitao je tokom emisije “Četiri i po muškarca” da li je moguće da “nikad niko iz SNS neće odgovarati ni za šta”. On je to istakao osvrnuvši se na činjenicu da zamenik gradonačelnika Goran Vesić odlazi na sednice Kriznog štaba i vređa njegov medicinski deo, a da nije ni član tog tela.

– Da li je moguće da niko nikada od naprednjaka neće odgovarati ni za šta? Da li je moguće da od saobračajnog prekršaja preko ovakvih nekih budalaština… Da vi možete da pravite žurke kad niko drugi ne može, da imate muziku kad niko drugi nema, da obarate ove raketne sisteme, bole vas b*lja, sve je ok – rekao je Ivanović i dodao:

– Da ekološki uništavaš zemlju, da dolazi ko hoće na Krizni štab. Pa kako se on (Vesić) svađa sa onim lekarima i suprotstavlja mišljenje, ako su oni članovi Kriznog štaba, a on nije? Zašto on uopšte ima mogućnost da se pojavljuje i da blebleće okolo po portalima i televizijama “treba da se uradi ovo, treba da se uradi ono, mi ćemo ovo, neću dati kafiće…” Kako, brate, kako? – upitao je Ivanović.

Ivanović je uporedio Krizni štab sa dobrovoljnim pevačkim društvom.

– To je ustvari neko dobrovoljno pevačko društvo. Ko svrati može nešto i da kaže. Tu su vam kao neki lekari, jedino za njih znamo da su članovi, ali oni izgleda služe da ovi što svrate ponekad, da ih izvređaju. Ti dođeš malo izvređaš te doktore i lekare, školovane ljude i odeš dalje, boli te uvo, jer nemaš nikakve posledice, jer nisi član – smatra on.

– Ja tvrdim da ne postoji institucija u ovoj zemlji, prava, u pravom smislu te reci. Apsolutno sve je razvaljeno – dodaje Ivanović.

Izvor: Direktno.rs