HRVAT OSTAO U ČUDU KADA JE VIDEO ŠTA TURISTI VADE IZ GEPEKA: Jutros sam ZINUO KO DABAR na 5 kubika drva, mislio sam da sanjam! (FOTO)

Nije retkost da porodice koje kreću na letovanje osim standardnih stvari u koferima i torbama, ponesu i suncobrane, hranu i sve na čemu mogu da prištede.

Malo ovoga, malo onoga, dodaj još i ovo, neće se baciti sigurno… Otprilike tako razmišlja prosečan srpski turista kad kreće na odmor. I dok se okrene, gepek je pun hrane i kojekajvih potrepština – zlu ne trebalo. Svako od nas je, makar jednom to iskusio, uključujući i čuveni ručni frižider, bilo da je pun, ili prazan za tamošnje potrebe.

Popularni hrvatski bloger koji se na mrežama potpisuje kao Bloger Krule, postavio je na svoju stranicu šokantnu fotografiju turista koju je snimio na jednoj benzinskoj pumpi koja se nalazi na putu ka Jadranskom moru, a koje su izazvale pravu lavinu komentara. Naime, na tim slikama se vidi kako grupa turista iz svojih automobila vadi kanistere sa gorivom, nakon čega su krenuli da isto sipaju u rezervoar.

“Ja sam jutros zino ko dabar na 5 kubika drva. Slušaj ovo! Pičim jutros, ama sad malopre, za Gospić i stanem na benzinskoj na autoputu, da popijem kafu. Pijem tu kafu, pušim, a ispred mene, stranci, turisti (ne bi sad iz koje su države). Otvaraju gepek na škodi (vidi se na slici), vade pola stvari iz njega, od toalet papira (to i ja svuda nosim sa sobom pa mi je to jasno), hrane, itd. itd, a i vade 4 kanistera od 10 litara. Pomislim u sebi “Gledaj al vino deru!”.

Potom stvari vraćaju nazad, otvaraju prvi kanister, reko je**lo majku kud ranom zorom po vinu, kad ono, otvara ovaj vratašca na autu, ja sam mislio da sanjam! ONI TOČE U AUTO!!! Alo!? Ne, to nije vino i ne, oni nisu ostali bez goriva jer smo na je*enoj benzinskoj! Oni su jeeeee*eno gorivo poneli sa sobom jer je bilo zabijeno u dnu gepeka, svojim očima sam video! 4 kanistera izvadili! Kako su koji rastočili, tako su ga bacili u kantu za smeće, a u tome su im pomogle i žene koje su se kasnije pojavile.

Ne bi se ja čudio da na kraju sezone Jadransko more presuši, odneće ga ovi kući u kanisterima. I ne, nisu Česi – stajalo je u Krletovom postu.

Zamaglio je registarsku tablicu, tako da može samo da se nagađa odakle dolaze ovi “tempirani turisti”, ameđu osumnjičenima su prema komentarima, Poljaci, Rumuni, Srbi, Bosanci…

Kurir

Foto Facebook