HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Predsednik Srbije i indeks

Predsednik Aleksandar Vučić pohvalio se učinkom na Visokoj sportskoj školi. Poput mladih influenserki pokazuje i detalje iz privatnog života, a ovaj put je okačio fotke indeksa, i to sa četiri položena ispita, od čega su tri desetke i jedna devetka.

Svi koji su brinuli kako napreduje studiranje predsednika Vučića mogu da odahnu. On je na društvenim mrežama okačio svoju sliku sa indeksom, a prvi semestar je, kako se može videti, završio kao uzoran student sa četiri položena ispita.

– Kao što vidite, dobio sam tri desetke i jednu devetku i žao mi je što nisam mogao da se borim i za četvrtu desetku, jer uslov za dobijanje najviše ocene je prisustvo praktičnim vežbama, za šta, ipak, nisam imao vremena. Nije mi žao, to vreme sam iskoristio da pomognem našoj Vladi kako bismo što brže nabavili vakcine za građane Srbije – napisao je predsednik Srbije na Instagram profilu.

Kako je predsednik postigao da prisustvuje ostalim vežbama i predavanjima na kojima za prisustvo ima najviši broj poena, nije poznato. Pitanje je i kakve li ćemo sadržaje tek videti na predsednikovim društvenim mrežama kad bude “očistio godinu”.

Ipak, i pored zabrinutosti zbog devetke u indeksu, predsednik ima izgleda da nakon “najboljeg studenta Pravnog fakulteta” postane i najbolji student Visoke sportske škole.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Izvor: Direktno