HAOS NA PREMIJERKINOJ KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Orila se sala od njenih reči!

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je zadovoljna rezultatima koje je Vlada Srbije postigla kao tim. Ona je zatim rakla da je ostala posvećena dosadašnjim ciljevima, pre svega, kada je reč o makroekonomskoj stabilnosti i daljem jačanju Srbije.

Posle izlaganje premijerke Brnabić, usledila su pitanja novinara gde je svaka medijska kuća zbog ograničenog vremena imala pravo da postavi po jedno pitanje. Međutim, novinarka Insajder produkcije je postavila više od jednog pitanja.

– Na tri pitanja u okviru jednog koje ste mi već postavili, imate još jedno potpitanje?! Da li vi mislite da je to kolegijalno prema vašim kolegama ovde? Apsolutno mi ne smetaju vaša pitanja ako ne smetaju vašim kolegama, ali nemojte da razgovarate tako, niste u pravu! Pozvani ste na svaku pres konferenciju i svaki događaj Vlade Srbije. Svaki put vam je dozvoljeno da pitate šta god želite, dakle ovo nije jednom godišnje prilika da se postavljaju pitanja – rekla je Ana vidno iznervirana nekolegijalnim ponašanjem novinarke.

Izvor: Alo / Foto: Printscreen