GDE SVE MOŽETE DA ISKORISTITE VAUČERE OD 15.000? Detaljna lista najboljih mesta za odmor

Vaučeri za letovanje u Srbiji 2022. godine u iznosu od 15.000 dinara mogu se iskoristiti u više od 2.000 ugostiteljskih objekata, a Ministarstvo turizma objavilo je spisak ugostitelja kod kojih će vaučeri moći da se iskoriste.

Ministarstvo turizma, trgovine i telekomunikacija naknadno je objavilo informaciju o tome da će više od 100.000 ljudi koji su već dobili vaučere za odmor za tekuću 2022. godinu od 5.000 dinara za letovanje u Srbiji automatski dobiti još 10.000 dinara. Dakle, vaučer od 15.000 dobiće 200.000 građana, a svi građani odnosno njih 100.000 koji su već iskoristili smeštaj sa vaučerima za odmor od 5.000 dinara dobiće još 10.000 dinara koje će moći da iskoriste u okviru vaučera za odmor u Srbiji.

Pročitajte ko sve može da se prijavi za vaučere za odmor u Srbiji!

Do sada su vaučeri za odmor u Srbiji važili isključivo za boravak ali ne i hranu, pa je za 2022. godinu novina činjenica da će moći da se iskoriste i za pansione koji nude smeštaj sa hranom. Prijava za ove vaučere za odmor počela je u ponedeljak, 27. juna, a svi zainteresovani mogu se prijaviti u poštama Srbije. Pročitajte vodič za prijavljivanje za vaučere od 15.000 dinara.

Vaučer za odmor i letovanje u Srbiji se može iskoristiti na teritoriji naše zemlje u ugostiteljskim objektima čija je lista objavljena na zvaničnoj internet prezentaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Dobijeni vaučer se može iskoristiti u ugostiteljskim objektima tipova prenoćište, apartman, soba, seosko turističko domaćinstvo, odmaralište, kuća, hotel, vila i ostali nekategorisani objekti u nadležnosti jedinica lokalnih samouprava.

Pogledajte detaljnu listu 85 opština u kojima mogu da se iskoriste vaučeri za odmor u banjama među kojima su popularni Zlatibor, Vrnjačka Banja, Banja Koviljača, Srebrno jezero, Belocrkvanska jezera, Divčibare, Banja Vrujci, jezero Golubac, Gamzigrad, Crni vrh, Mataruška Banja, Ribarska Banja, Prolom Banja, Sijarinska Banja, Niška Banja, Kopaonik, Sokobanja, Palić, Gornja Trepča, i drugi ugostiteljski objekti:

Ada
Apatin
Aranđelovac
Bajina Bašta
Batočina
Bačka Topola
Bela Crkva
Beočin
Bečej
Bogatić
Boljevac
Bor
Brus
Bujanovac
Valjevo
Veliko Gradište
Vlasotince
Voždovac
Vranje
Vranjska Banja
Vračar
Vrnjačka Banja
Vršac
Golubac
Gornji Milanovac
Despotovac
Žagubica
Zaječar
Zrenjanina
Ivanjica
Irig
Jagodina
Kanjiža
Kladovo
Knjaževac
Kovin
Kosjerić
Kragujevac
Kraljevo
Krupanj
Kruševac
Kuršumlija
Lebane
Leskovac
Loznica
Ljig
Ljubovija
Majdanpek
Mali Zvornik
Medveđa
Mionica
Mladenovac
Negotin
Niška Banja
Nova Varoš
Novi Bečej
Novi Pazar
Novi Sad
Niš
Paraćin
Petrovac na Mlavi
Pirot
Požega
Priboj
Prijepolje
Prokuplje
Rakovica
Raška
Ruma
Savski Venac
Senta
Sjenica
Smederevska Palanka
Sokobanja
Sombor
Sopot
Sremska Mitrovica
Stari Grad
Subotica
Surdulica
Surčin
Užice
Čajetina
Čačak
Šabac

Izvor: Srbijadanas.com