Dosad neviđeni snimci Mateja Periša iz kobne noći, misteriozna devojka objavila zapise (VIDEO)

Čitav region tuguje zbog tragične smrti Mateja Periša, mladića iz Splita koji je nestao u Beogradu krajem decembra prošle godine i čije telo je pronađeno prošle sedmice kod Ada Huje.

Matej će danas biti sahranjen u svom rodnom Splitu, a njegovi prijatelji večeras će se oprostiti od njega u špaliru brodova u blizini splitske Trajektne luke.

Njegov otac Nenad Periš ranije je zamolio medije i javnost da se suzdrže od dolaska na sahranu njihovog voljenog sina i brata.

– Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na saosećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da se zbog veoma teških trenutaka za mene i moju porodicu suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, i događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje porodice zahvaljujem – rekao je Periš.

Uoči sahrane, devojka koja se potpisuje kao Andreja Periš, postavila je dva potresna video snimka i poruku kojom se oprostila od Mateja. Nije poznato da li je to zaista pravi profil sestre tragično nastradalog Splićanina.

Na snimku se nižu Matejeve fotografije, dok se u pozadini čuje pesma Dina Merlina „Nedostaješ“.

@andreaperis_ nedostaješ brate moj,nadam se da si konačno našao svoj mir,hvala ti što si postojao,hvala ti što si me ujedinio,uzeli su te Sava i Dunav,Hrvatska te čeka i širi svoja krila,počivaj u miru,voli te tvoja sestra najviše na svijetu❤️🕊️.. #matejperiš #nedostajes #dinomerlin #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ original sound – L i d i j a ✌

– Nedostaješ brate moj, nadam se da si konačno našao svoj mir, hvala ti što si postojao, hvala ti što si me ujedinio. Uzeli su te Sava i Dunav, Hrvatska te čeka i širi svoja krila… Počivaj u miru, voli te tvoja sestra najviše na svijetu – stoji u objavi.

Drugi video snimak je još potresniji.

Na njemu se vidi Matej Periš u poslednjim satima svog života. Ovaj video je u boljoj rezoluciji nego svi do sada, te se Matej mnogo jasnije vidi. Momak, za kog Andrea tvrdi da je Metej ima na sebi crnu majicu sa natpisom i bele patike.

– Jednostavno,više nikada neću otići na Beograd na vodi, niti se šetati Beton Halom, a pogotovo neću ući u klub Gotik…Matej,volimo te svi…. – stoji u objavi devojke koja se predstavlja kao sestra Mateja Periša.

@andreaperis_ jednostavno,više nikada neću otići na Beograd na vodi,niti se šetati Beton Halom,a pogotovo neću ući u klub Gotik…Matej,volimo te svi….💔🙏🏻🕊️ #matejperiš #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ Arcade – Duncan Laurence

Izvor: Srbijadanas.com