DOBRICA “POBEGULJA” – Nije došao na TV duel sa Šapićem VIDEO

Aleksandar Šapić kandidat za gradonačelnika Beograda jutros je gostovao na Prvoj televiziji u emisji “Jutro”, međutim na samom početku Filip Čukanović daje informaciju da je zapravo ovo trebalo da bude jedan predizborni duel koji se nije desio.

“Trebalo je ovde da bude i gospodin Dobrica Veselinović, kandidat ispred koalicije “Moramo”, ali je on ovo gostovanje kako je rekao, otkazao iz privatnih razloga, zbog toga ste jutros sami gospodine Šapiću”, dodao je voditelj.

Dobrica Veselinović je stalno tražio priliku da se vidi sa Šapićem, da mu kaže šta misli, da nastavi kritiku i danas se jednostavno nije pojavio. Na pitanje voditelja da li Opštinu Novi Beograd vodi kao svoju kuću, Aleksandar je odgovorio vrlo jasno.

“I Dobrica Veselinović mi je isto to zamerao, zamerao mi je da nema prilike da mi kaže to što želi i u Opštinu Novi Beograd kad su kao dolazili, dolazili su u šest ujutru, a u šest ujutru nema nikoga, pa su se slikali ispred ulaza sa nekim zastavama tako da žao mi je što danas nije došao, vi ste me pitali, ja sam odmah na to pristao pre dva dana, sutradan ste mi javili da je otkazao i tu dilemu da rešimo apropo toga kako se neko povlači i kako bi oni svašta nešto rekli u lice ali eto nemaju prilike”, rekao je Šapić.

Izvor: beogradskiportal.rs