DIJANA HRKALOVIĆ SE OBRATILA U PROGRAMU UŽIVO: OVO je ključni dokaz da je Stefanović prisluškivao Vučića (FOTO)

Bivša sekretarka MUP Dijana Hrkalović gostuje u emisiji Dobro jutro Srbijo na TV Happy.

Tom prilikom je odgovorila na video-obraćanje bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića.

Ona je odgovorila na optužbe Stefanovića da je bila u Izraelu sa jednim pripadnikom kavačkog klana, te je pokazala fotografije iz ove zemlje na kojima se nalazi sa tadašnjim premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom i ministrom unutrašnjih poslova ove zemlje.

– Evo sad ću da vam pokažem te pripadnike kavačkog klana. Ovaj gospodin ovde je Benjamin Netanijahu, premijer Izraela, a ovo je ministar policije Izraela, a ovo između sam ja. Ovo se desilo u avgustu 2018. godine, nakon čega Stefanović kaže da me je smenio, a znate kad sam ja otišla? U maju 2019. Ako me je on smenio, šta je čekao pola godine? – navodi Hrkalovićeva.

Ona je gostujući u Jutarnjem programu takođe odgovorila na navode tajkunskih medija da je predsednik zapravo prisluškivao Stefanovića.

– Gledam N1, Novu S i list Danas i samo čekam da vidim kad će da kažu nismo mi prisluškivali Vučića nego je Vučić prisluškivao nas. Htela sam da pitam Stefanovića koji se spremao odgovor 48 sati da li si ti Stefanoviću prisluškivao Vučića ili on tebe? – navela je Hrkalović.

Ona je napomenula da je dokaz da je Stefanović prisluškivao Vučića to što je sam ministar rekao da nema ništa sporno u razgovorima predsednika.

Ovom prilikom je otkrila da ju je Stefanović poslao u Zabelu da razgovara sa Zvezdanom Jovanovićem.

– Znate šta mi novo sprema? Sprema novi napad na mene. Moram to da vam ispričam, ovo je pikanterija. Sprema napad na mene kako sam ja išla da razgovaram sa osuđenicima u KPZ Zabela sa Zvezdanom Jovanovićem. To sprema sa svojim drugarima sa N1, Nova S. A u stvari šta se desilo? Zvezdan Jovanović je tad njemu pretio, poslao mu neko preteće pismo, ovaj se uplašio, oduzeo se od života koliko se uplašio i znate šta je uradio? Rekao je meni: idi kod Zvezdana, smiri ga da mi ne dira porodicu. Ja odem i odradim. Ja, jedna žena njega da zaštitim odem da razgovaram sa Zvezdanom – otkrila je Hrkalović.

Izvor: SRbijadanas.com