AMERIČKI ROKER PROIZVODI SRPSKU RAKIJU: Na etiketi je BABA LJUBICA, Ameri POLUDELI za ovim PIĆEM!

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović dokazao je danas da je i ljubitelj dobre kapljice.

On je na svom Tviteru najavio da će ljubitelji dobre rakije od sada moći da uživaju u srpskom proizvodu koji je brendirao lider čuvenog američkog rok sastava Fejt no mor, Bili Guld.

– Billy Gould naš drug, inače basista Faith No More, iz čista mira, bez kapi srpske krvi, počeo je da pravi je*eno dobru šljivovicu koju je nazvao Yebiga. Na etiketi je baba Ljubica, preminula u 102-oj – napisao je Trifunović.

Bas gitarista i lider američkog benda Fejt no mor (Faith No More), Bili Guld, inače poznat kao veliki ljubitelj Srbije u kojoj je mnogo puta svirao sa svojim drugarima, ali i dolazio u privatne posete, izvozi srpsku rakiju u Ameriku pod svojim, vrlo upečatljivim brednom, Jeb* ga.

Kako smo saznali, Guld je napravio dogovor s jednom ovdašnjom destilerijom da za njega proizvodi srpsku rakiju po američkim standardima, koju pod etiketom Jeb* ga već izvozi u SAD, ali u manjim količinama.

Kupci ove rakije, kako saznajemo, su tamošnje organik prodavnice koje prodaju proizvode organskog, tj. prirodnog porekla, u koje spada i Guldova srpska rakija.

Inače, Guld često boravi u Beogradu, i to inkognito, a za boravak odabere neki iznajmljeni stan, obično, na Dorćolu, koji mu postane baza u narednih nekoliko dana.

Izvor: Espreso